logo

5 sterren

logo

5 sterren

logo

5 sterren

Opgericht voor u en uw bedrijf

Mehost is opgericht met het doel om hosting voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken, zonder in te leveren op kwaliteit. U hoeft geen derde partijen in te schakelen om uw hosting te beheren; bij ons kunt u alles zelfstandig regelen. En mocht u ergens tegenaan lopen, dan staat ons team altijd klaar om u te ondersteunen en eventuele complicaties snel op te lossen.

Sluit je aan

Gratis verhuizing voor nieuwe en vaste klanten

U kunt eenvoudig bij het bestellen opgeven of u uw huidige website verhuisd wilt hebben.

1

verhuis illustratie

Dien uw verhuisverzoek in via onze website in

2

verhuis illustratie

Na ontvangst van het verzoek starten wij direct.

3

verhuis illustratie

Uw website blijft zonder downtime online.

Missies en Waarden

Bij ons staat gemak centraal. Wij zorgen ervoor dat uw start soepel en zonder complicaties verloopt, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Klant tevredenheid

Bij Mehost streven we naar perfectie in al onze diensten om maximale klanttevredenheid te garanderen. Elk aspect van onze service is ontworpen om aan uw hoge verwachtingen te voldoen. Ons toegankelijke klantenserviceteam staat altijd klaar om u te ondersteunen met een persoonlijke benadering. Bij Mehost bent u verzekerd van topkwaliteit en uitstekende klantenservice.

Gebruiks vriendelijk

Bij Mehost zetten we gebruiksvriendelijkheid voorop. Onze hostingdiensten zijn ontworpen met het oog op eenvoud, waardoor u gemakkelijk uw website kunt beheren zonder enige technische kennis. Onze intuïtieve interface maakt het starten, beheren en updaten van uw online aanwezigheid moeiteloos. Kies voor Mehost voor een gebruiksvriendelijke hostingervaring die technische barrières wegneemt, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf.

Altijd online

Bij Mehost zorgen we voor een betrouwbare hosting die altijd beschikbaar is. Onze belofte van hoge uptime betekent dat uw website en applicaties altijd online zijn, zonder storingen. Met onze geavanceerde technologie en zorgvuldig beheer garanderen we dat uw diensten snel en stabiel werken. Kies voor Mehost en geniet van een zorgeloze online ervaring met consistente toegang en topprestaties.

Veiligheid & privacy

Bij Mehost staat de veiligheid van onze diensten voorop. Wij garanderen dat elke service optimaal beveiligd is om te voorkomen dat de gegevens van onze klanten in verkeerde handen vallen. Ons commitment aan beveiliging betekent dat u kunt vertrouwen op de integriteit en bescherming van uw data, altijd en overal. Kies voor Mehost, waar veiligheid en betrouwbaarheid hand in hand gaan.

Garanties

Bij ons staat gemak centraal. Wij zorgen ervoor dat uw start soepel en zonder complicaties verloopt, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is.

12jaarhost ervaring

Met 12 jaar ervaring bieden wij betrouwbare hostingdiensten.

100%tevreden klanten

Wij garanderen tevredenheid en zorgen dat elke klant precies krijgt wat hij of zij wenst.

15minutenreactie tijd

Onze klantenservice staat bekend om onze razendsnelle reactietijd van gemiddeld 15 minuten.

30dagengeld-terug-garantie

Als je binnen de eerste 30 dagen niet tevreden bent, krijg je zonder gedoe je geld terug.